ISPARTA ADLİYESİ
Adliyemiz

         

          Isparta Merkez Adliyesi, Fatih Mahallesi İstanbul Yolu üzerindeki binasında faaliyet göstermekte, ana binada Mahkemeler, Cumhuriyet Başsavcılığı Birimleri, Ön Bürolar, Adli Tıp ġube Müdürlüğü, Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Bürosu, Isparta Barosu’na bağlı birimler ile PTT şubesi bulunmaktadır.
          Isparta Kutlubey Mahallesi 6 Mart Atatürk Caddesi’nde faaliyet gösteren 1 nolu ek hizmet binasında ise, Isparta İdare Mahkemesi ve Adli Sicil Şefliği faaliyet göstermektedir.
         Isparta Pirimehmet Mahallesi adresinde bulunan 2 nolu ek hizmet binasına yeni icra dairesi projesi kapsamında icra müdürlüğü taşınarak 01.04.2021 tarihinde faaliyete geçirilmiş, yine seçim müdürlüğü bu binaya taşınarak hizmetine 2 nolu ek binada devam etmektedir.
         Gazikemal Mahallesi 120.Cadde No:29 adresinde bulunan 3 nolu ek binamızda ise Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü faaliyet göstermektedir. Isparta Adliyesi yeni hizmet binası zemin kat ve yemekhane katı dahil olmak üzere 5 katlı müstakil binada hizmet vermekte olup, adliyemiz hizmet binasının da içinde bulunduğu alan üzerinde Hâkim Savcı ve adliye personeli için kapalı ve açık otopark, avukatlar için açık otopark ve Isparta E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından işletilen kafeterya ile yeşillik alan bulunmaktadır.